Rólunk

SzaboArtDesign, akik mindenben a segítségedre lesznek!

Olyan dinamikus és elhivatott személy vagyok, aki szenvedélyesen dolgozik azon, hogy megteremtsem ügyfeleim digitális jelenlétét.

Elkötelezettségem az innováció és az eredmények iránt lehetővé teszi számomra, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam ügyfeleimnek. Alapvető értékeim közé tartozik a folyamatos fejlődés, a minőség és a hatékonyság. Ügyfeleimmel való együttműködés során arra törekszem, hogy megértsem az egyedi igényeiket és elvárásaikat, majd ezeket hatékonyan és kreatívan valósítsam meg.

SEO marketing és webfejlesztés területén tapasztalt szakember vagyok. Szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozom, mindig naprakész tudással a legújabb trendekről és technológiákról.

Komoly ismeretekkel rendelkezem a keresőoptimalizáció terén, mind offline, mind online platformokon. Célom az, hogy ügyfeleim offline és online jelenlétét egyaránt növeljem. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezem a kulcsszókutatásban, a tartalomoptimalizálásban és a linképítésben. Szakértői szinten használom az analitikai eszközöket és a konverzió optimalizálását, hogy pontosan mérjem és javítsam a marketing eredményeket.

Webfejlesztőként szenvedéllyel és elhivatottsággal készítek kiváló minőségű, felhasználóbarát weboldalakat és alkalmazásokat, amelyek tökéletesen illeszkednek ügyfeleim igényeihez. Rendelkezem vezetői képességekkel is, amelyekkel motiválom és inspirálom a projektekben részt vevőket, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el. Stratégiai gondolkodásmóddal és hatékony projektmenedzsment készségekkel dolgozom, hogy minden üzleti cél elérhető legyen.

Amennyiben egy megbízható, sokoldalú szakértőre van szüksége, aki képes mind a SEO, mind a webfejlesztés területein magas színvonalú eredményeket elérni, készen állok arra, hogy segítsek a növekedésben és a siker elérésében.

TERVEZÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

A kínált szolgáltatások közé tartozik a webfejlesztés, az e-kereskedelem, karbantartások és külső webshop kezelő rendszerek ( Shopify, Shoprenter) és az online marketing. Csapatunk széleskörű tudással és tapasztalattal rendelkezik az általunk kínált szolgáltatások terén, és az ügyfeleinknek az egyéni igényeiknek megfelelő megoldásokat kínálunk.

Az általunk kínált webfejlesztési szolgáltatások magukban foglalják a tervezést, az egyedi weboldalak és webáruházak fejlesztését, a testreszabott WordPress oldalak létrehozását, valamint az adaptív, mobilbarát és SEO optimalizált weboldalak készítését.

Emellett rendelkezünk tapasztalt fejlesztőkkel, akik képesek bármilyen speciális igényt kielégíteni, online egyedi ügyfélszolgálati rendszerek, az API-k integrációja és sok más.

Ha szeretné növelni vállalkozása digitális jelenlétét, akkor bízza ránk a webfejlesztését. Célunk az, hogy ügyfeleink számára egyedi, modern és hatékony digitális megoldásokat nyújtsunk, amelyekkel növelhetik üzleti sikereiket.

NON-PROFIT SZFÉRA TÁMOGATÁSA

A webfejlesztés kulcsszerepet játszik a non-profit szféra munkájában, ahol az online jelenlét és hatékony kommunikáció elengedhetetlen a céljaik eléréséhez. A mi küldetésünk az, hogy segítsük ezeket az értékes és fontos kezdeményezéseket, hogy hatékonyabbak, hatásosabbak és jobban elérhetőek legyenek az online térben.

A környezetvédelem ügye mindannyiunkat érint, és egyre fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk a Földünkre. Webfejlesztő csapatunk szívesen segít Önnek abban, hogy online jelenlétével elősegítse a környezettudatosságot és megismertesse a közönséggel azokat az intézkedéseket, amelyekkel hozzájárulhatnak a fenntartható jövőhöz.

Az állatvédelem kérdése szintén fontos téma, és mi támogatjuk azokat a non-profit szervezeteket, akik az állatok jogaiért küzdenek. Webfejlesztőink segítségével Önnek lehetősége van az online térben elérni a közönséget, és felhívni a figyelmet az állatok védelmére, támogatást kérni és összefogni az állatvédelmi szervezetekkel.