SzaboArtDesign

Kulcsrakész online megoldások

A SzaboArtDesign csapata széleskörű szakértelmet és tapasztalatot kínál a webfejlesztés, tervezés és technikai támogatás területén.
Tudjuk, hogy minden vállalkozás más, és ezért egyedi megoldásokat kínálunk minden ügyfelünknek, hogy az online jelenlétük minél hatékonyabb legyen.

A Csapat

A SzaboArtDesign három lelkes és tapasztalt szakembert foglal magában:

Gyula: Technikai Szakértő

Gyula vagyok, én felelek a technikai részletekért a csapatban. Az én feladatkörömbe tartozik az email beállítások, a DNS konfigurációk, mint az SPF, DKIM, DMARC, SMTP illetve a ConsentV2 beállítások kezelése WordPressre, Webnodera, Wixre, és egyéb egyedi fejlesztésű oldalakra. Én foglalkozom valutaváltással, többnyelvű webshopok és weboldalak beállításával, a bankkártyás fizetési megoldások, illetve időpontfoglaló rendszerek és egyedi űrlapok konfigurációjával is. A projekt befejezése után szükség szerint további tanácsokkal is segítem az ügyfeleinket. A fentiek mellett gondoskodom az alap GDPR megfelelőségről, illetve az adatvédelmi beállításokról is.

Pál: Technikai Guru és vezető

Pál vagyok, én felelek a projektek koordinációjáért. Gyula a technikai részletek mestere ő gondoskodik a webshopok és webáruházak karbantartásáról, frissítéséről és a biztonsági szoftverek ellenőrzéséről. Az ő szakértelme biztosítja, hogy online platformjaink mindig stabilak és biztonságosak legyenek. Emellett személyesen én is részt veszek a weboldalak karbantartásában és a sebességoptimalizálásban. Folyamatosan figyelemmel kísérem a weboldalak teljesítményét, és ha szükséges, beavatkozom a sebesség növelése érdekében. Gyula és én összehangoltan dolgozunk annak érdekében, hogy minden weboldalunk a lehető legmegbízhatóbban működjön és a legmagasabb ügyfélélményt nyújtsa.Azért, hogy az ügyfeleknek a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk, rendszeres sebességteszteket végzünk és korszerű technikákat alkalmazunk a weboldalak betöltési sebességének javítása érdekében.

Edina: Kreatív Szakember

Edina vagyok, a webfejlesztés területén tevékenykedem. Szakmai pályafutásom során széleskörű tapasztalatot szereztem a WordPress webfejlesztés terén. Munkám során fontosnak tartom, hogy magas színvonalú, egyedi megoldásokat kínáljak ügyfeleimnek. Szeretem a kreatív, funkcionális megoldásokat, melyekkel az ügyfél igényeinek megfelelő egyedi designt készítünk. A projektek teljes körű tervezését és fejlesztését vállalom, biztosítva, hogy azok gyorsak és reszponzívak legyenek a megfelelő ügyfélélmény és a lehető legjobb Google ranking elérése érdekében (Technikai SEO megoldásainknak köszönhetően Page Speed Inisght-on mérve ügyfeleink weboldalai mindig kiemelkedő értékelést érnek el).

Köszönjük, hogy bizalmat szavaztak nekünk, amennyiben felkeltettük érdeklődését, örömmel várjuk, hogy Önnel együttműködve fejleszthessük vállalkozása digitális jelenlétét!

NON-PROFIT SZFÉRA TÁMOGATÁSA

A webfejlesztés kulcsszerepet játszik a non-profit szféra munkájában, ahol az online jelenlét és hatékony kommunikáció elengedhetetlen a céljaik eléréséhez. A mi küldetésünk az, hogy segítsük ezeket az értékes és fontos kezdeményezéseket, hogy hatékonyabbak, hatásosabbak és jobban elérhetőek legyenek az online térben.

A környezetvédelem ügye mindannyiunkat érint, és egyre fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk a Földünkre. Webfejlesztő csapatunk szívesen segít Önnek abban, hogy online jelenlétével elősegítse a környezettudatosságot és megismertesse a közönséggel azokat az intézkedéseket, amelyekkel hozzájárulhatnak a fenntartható jövőhöz.

Az állatvédelem kérdése szintén fontos téma, és mi támogatjuk azokat a non-profit szervezeteket, akik az állatok jogaiért küzdenek. Webfejlesztőink segítségével Önnek lehetősége van az online térben elérni a közönséget, és felhívni a figyelmet az állatok védelmére, támogatást kérni és összefogni az állatvédelmi szervezetekkel.